Kundservice

I den här sektionen hittar du e-tjänster, blanketter, villkor, broschyrer och instruktioner på ett samlat ställe.

Logga in på Mina sidor

Välj sektion att logga in på:

Privat

Företag

ESA

När får jag mitt pensionsbesked?

25 februari 2022

Pensions­beskedet från Fora skickas ut under april och maj, men du kan redan nu se hur stor lön din arbetsgivare rapporterat in för förra året och hur mycket pengar som förts över till din pensions­förvaltare om du loggar in på Mina sidor här på fora.se.

När du får ditt pensions­besked kommer du att se hur stort ditt pensions­kapital i Avtals­pension SAF-LO var den 31 december 2021. Andra uppgifter som också finns med är hur värdet av din Avtals­pension SAF-LO har förändrats det senaste året, vilka pensions­förvaltare du har pengar hos och om du har något efterlevandeskydd (återbetalnings­skydd och familje­skydd).

I pensions­beskedet visas också de löneuppgifter som din/dina arbetsgivare rapporterade in till Fora i januari 2022. Uppgifterna gäller i första hand lön som du tjänade in under förra året, men här kan det också finnas med förändringar av uppgifter från tidigare år.

7 december 2023

Kafferosteriet Löfbergs i Karlstad

Inför den kommande övergången till månadsrapportering förbereder sig Ann-Louise Larsson, hr-generalist, genom att ta del av information från Fora och från leverantören av företagets lönesystem. 

8 november 2023

Kul och viktigt att möta kunderna

Sara Carlenfors Linered, affärsarkitekt på Fora jobbar med fullt fokus på att informera om månadsrapporteringen som Fora inför 2024. Hon tycker det är både viktigt och roligt att möta kunderna.

31 oktober 2023

Har du efterlevandeskydd på din tjänstepension?

Allhelgonahelgen är en helg att minnas våra närstående som har gått bort. Det kan också vara en tid att tänka på sin egen bortgång. Vet du vad som händer med din tjänstepension den dag du inte längre finns? 

11 oktober 2023

Höstens pensionsbesked är på väg

Varje år skickar Fora ut pensionsbesked till alla som någon gång tjänat in pengar till sin tjänstepension Avtalspension SAF-LO. De allra flesta får sitt pensionsbesked under våren men cirka 200 000 personer får sitt pensionsbesked nu i oktober.

27 september 2023

Idag firar vi tjänstepensionens dag!

Idag är det Tjänstepensionens dag. Det vill vi fira och påminner om att se till att du har tjänstepension genom din anställning.

av 19
>