Kundservice

I den här sektionen hittar du e-tjänster, blanketter, villkor, broschyrer och instruktioner på ett samlat ställe.

Logga in på Mina sidor

Välj sektion att logga in på:

Privat

Företag

ESA

Fortbildning och självcertifiering viktiga delar i Foras digitala förflyttning

5 april 2023

Sedan tre år har Foras it-avdelningar satsat på fortbildning och certifiering inom Microsoft Azure, en plattform för molnlösningar. Idag har man hela 20 certifieringar inom olika områden.

It-certifiering_750.jpg
Fr vänster: Aku Lindholm, Viktor Marend, Peter Erlandsson, Veroni Bergström, Mattias Casserstedt, Rasmus Österholm

– Vi har ett fantastiskt kompetent it-team på Fora idag, säger Mattias Casserstedt, Head of Cloud på Fora med ansvar att driva molnutvecklingen.

– Certifieringen via Microsofts utbildnings­paket har fungerat väldigt bra. Nu har vi 10 medarbetare som tillsammans har 20 certifieringar inom olika områden. Det skapar ett team med mycket hög kompetens som gör dem till extremt duktiga utförare, kravställare och beställare, säger Mattias.

Fora är mitt i en digital förflyttning och utvecklar helt nya tjänster med molnteknik. Teknikintensiteten är hög och utvecklingen snabb. Att ha flera medarbetare med dokumenterad kunskap inom just molnteknik ger en intern styrka.

– Medarbetarna är vår bästa tillgång. De har med stor entusiasm och driv tagit sig an modellen för egenarbete med krav på certifieringar. Jag är oerhört stolt över dem, säger Mattias.

27 september 2023

Idag firar vi tjänstepensionens dag!

Idag är det Tjänstepensionens dag. Det vill vi fira och påminner om att se till att du har tjänstepension genom din anställning.

29 augusti 2023

Missa inte ersättning - det här behöver du göra

Den här uppmaningen är till arbetsgivare som betalat avgift till TRR, TRS eller TSL för perioden 1 oktober och 31 december 2022 och ännu inte har registrerat något bankkonto eller bankgiro hos Fora för utbetalning.

17 augusti 2023

Tips till dig som byter jobb - se över försäkringarna

Efter sommarens semester ökar intresset för att byta jobb. Nytt jobb kan innebära helt nya förutsättningar när det gäller tjänstepension och trygghetsförsäkringar. Därför är det viktigt att se över vad som gäller för den nya anställningen innan du börjar. Här är Foras tips till dig som planerar att byta jobb.

5 juli 2023

Semester ger välbehövlig paus – passa på att se över dina trygghetsförsäkringar

Juli är fortfarande den vanligaste månaden för semester då nära två miljoner personer tar paus från arbetet. Ett tips när semesterlugnet börjar infinna sig är att passa på och kolla sina trygghetsförsäkringar och tjänstepension. Kanske känslan av att ha koll kan göra semesterlugnet ännu större.

30 juni 2023

Glad sommar!

Nu är sommaren här och vi på Fora vill tacka alla er som varit i kontakt med oss under våren i olika sammanhang. 

av 32
>