Kundservice

I den här sektionen hittar du e-tjänster, blanketter, villkor, broschyrer och instruktioner på ett samlat ställe.

Logga in på Mina sidor

Välj sektion att logga in på:

Privat

Företag  
 - Rapportera eller justera löner för 2023
 - Instruktioner månadsrapportering

ESA

Fortbildning och självcertifiering viktiga delar i Foras digitala förflyttning

5 april 2023

Sedan tre år har Foras it-avdelningar satsat på fortbildning och certifiering inom Microsoft Azure, en plattform för molnlösningar. Idag har man hela 20 certifieringar inom olika områden.

It-certifiering_750.jpg
Fr vänster: Aku Lindholm, Viktor Marend, Peter Erlandsson, Veroni Bergström, Mattias Casserstedt, Rasmus Österholm

– Vi har ett fantastiskt kompetent it-team på Fora idag, säger Mattias Casserstedt, Head of Cloud på Fora med ansvar att driva molnutvecklingen.

– Certifieringen via Microsofts utbildnings­paket har fungerat väldigt bra. Nu har vi 10 medarbetare som tillsammans har 20 certifieringar inom olika områden. Det skapar ett team med mycket hög kompetens som gör dem till extremt duktiga utförare, kravställare och beställare, säger Mattias.

Fora är mitt i en digital förflyttning och utvecklar helt nya tjänster med molnteknik. Teknikintensiteten är hög och utvecklingen snabb. Att ha flera medarbetare med dokumenterad kunskap inom just molnteknik ger en intern styrka.

– Medarbetarna är vår bästa tillgång. De har med stor entusiasm och driv tagit sig an modellen för egenarbete med krav på certifieringar. Jag är oerhört stolt över dem, säger Mattias.

5 april 2024

Dags att rapportera till Företagares egen försäkring

Om du inte redan har gjort det är det nu dags för dig som tecknat Avtals­pension SAF-LO genom Företagares egen försäkring att rapportera slutlig inkomst för 2023.

2 april 2024

Charlotte Dettner tar över rollen som Foras kundservicechef 

Charlotte Dettner har tillträtt tjänsten som Foras kundservicechef och lämnat sin roll som operativ chef på kundservice. I sin nya roll får Charlotte det yttersta ansvaret för område kundservice och den fortsatta utvecklingen framåt.

2 april 2024

En varm arbetsplats med tech i framkant

Som Cloud Engineer/Architect på Fora är Sebastian Claesson centralt involverad i att forma företagets it-infrastruktur i molnet, i Azure-miljö. Nu ska teamet utökas med ytterligare en Cloud Engineer. Här delar Sebastian sina erfarenheter om en vardag fylld av tekniska utmaningar och en stöttande arbetskultur.

20 mars 2024

Första månadsrapporteringen fungerade klockrent

Telos Telemontage är ett av de företag som för första gången har månadsrapporterat lönerna för sina arbetare. Enligt Carina Berg, löneansvarig, gick det bra, mycket tack vare tillgången till Foras inspelade webbinarier om övergången till månadshantering.

19 mars 2024

Du har viktiga försäkringar genom jobbet

Du som är yngre än 22 år och under det senaste året har jobbat hos en arbetsgivare som tecknat försäkringar för sina anställda får inom de närmaste dagarna ett brev från Fora som visar vilka försäkringar du har genom jobbet. Ta en titt på innehållet så du får koll på när försäkringarna gäller. Det är bra att veta hur du ska göra om något händer.

av 37
>