Situationshjälpen

Här hittar du instruktioner om vad som gäller vid olika situationer för ditt företag

Nyheter

 • 2015-08-31
  Fora ansöker om att bli försäkringsförmedlare

  Den 28 augusti lämnade Fora in en ansökan till Finansinspektionen om att bli försäkringsförmedlare.   Anledningen till att Fora nu ansöker om att bli försäkringsförmedlare är att det med den utveckling som sker mot ökad konsumenträtt och transparens känns viktigt att markera att Fora följer etablerad praxis för bolag inom branschen. Det skapar trygghet och tydlighet för alla inblandade.   - För Foras del stärker detta vårt varumärke och innebär en ytterligare kvalitetsstämpel,  säger Foras Vd Marita Odélius Engström.

 • 2015-08-30
  Försäkringsvillkoren för 2015

  Nu finns 2015 års försäkringsvillkor tillgängliga. Välj själv om du vill ladda ned villkoren eller kostnadsfritt beställa dem i tryckt form i valfritt antal exemplar.  Villkoren hittar du under Blanketter där du väljer kategori försäkringsvillkor. 

  Här söker du försäkringsvillkoren
Se alla nyheter

Viktiga datum

 • 1 okt

  Återbetalning av 2004 års premier för AGS-KL och Avgiftsbefrielseförsäkringen  till kommuner, landsting och regioner kommer att äga rum under det sista kvartalet 2015. Till övriga arbetsgivare inom kommun- och landstingsområdet, Svenska Kyrkan, Pacta, KFS m.fl. kommer återbetalningen att ske under 2016.

  Läs mer här