Kundservice

I den här sektionen hittar du e-tjänster, blanketter, villkor, broschyrer och instruktioner på ett samlat ställe.

Jobba på Fora

Vi har ett viktigt uppdrag

Vi tror på kollektiv­avtalets kraft att skapa trygghet och på dig som vill göra skillnad. På Fora bidrar du nämligen till att göra vardagen tryggare för de miljoner människor på den svenska arbetsmarknaden som omfattas av kollektiv­avtalad tjänste­pension och försäkringar. 

Tillsammans är vår styrka

Är du redo?

Kliv in i vår värld och möt ett starkt engagemang, kunniga kollegor och en genuin gemenskap där vi hjälper varandra framåt. En plats för dig som söker intressanta utmaningar och har viljan att växa och utvecklas mot nya mål.

Med nyfikenhet och driv gör vi resan tillsammans mot vår vision, att vara den självklara länken till trygghet. Är du redo att göra något viktigt, på riktigt?

Vi erbjuder dig

Prestigelöst samarbete

En plats för dig som vill känna dig som hemma. I vår värld är det prestigelösa samarbetet centralt. Vi är bättre tillsammans. En arbetsplats som kombinerar expertkunskap med stort hjärta där den ultimata belöningen är att se när andra lyckas. Vill du kliva in i en öppen miljö där du ges möjlighet att vara ditt bästa jag?

"Mina kollegor är kunniga och lätta att prata med, vänliga och måna om att hjälpa till. Det är ett öppet klimat.” 
/ Olga, systemutvecklare

Flexibilitet och förtroende

En plats för dig som värderar hållbarhet. Vi eftersträvar en kultur med lika delar flexibilitet, förtroende och ansvar. När vi litar på varandra kan vi göra fantastiska saker. Fora är en arbetsplats där din kompetens och nyfikenhet tas tillvara. Vill du satsa på din personliga utveckling i ett långsiktigt sammanhang?

"Det är häftigt att jobba någonstans där man får göra världen lite bättre för dem där ute.”  / Simon, handläggare

Simon Gothin

Att du kan bidra och påverka

En plats för dig som vill göra skillnad. På Fora är du en del av något större, där du bidrar till ett tryggare arbetsliv för miljontals svenskar genom kollektiv­avtalade pensions- och försäkringslösningar. En arbetsplats där din vilja att bidra uppskattas och ditt driv att påverka får utrymme. Vill du delta i att skapa ett hållbart samhälle som står starkt för framtiden?

"Det är både roligt och utvecklande att få vara med och förvalta och utveckla en av de största tjänste­pensions­planerna i Sverige." / Thomas, affärsansvarig

Vill du veta mer?

Möt våra medarbetare

Positiv energi driver oss som jobbar på Fora​ framåt. Med engagemang som bränsle kan vi ​komma hur långt som helst. Vi får saker att​ hända för att vi tillsammans ger det lilla extra.​ Under vårt tak samlas individer med en bred palett av kompetenser och erfarenheter, ​redo att dela med sig av sin kunskap för att ​få andra och Fora att växa. 

Lediga tjänster

Vi annonserar lediga tjänster via Jobylon där du kan göra din ansökan. Följ oss gärna på LinkedIn för att lära känna oss ännu bättre.

Visste du förresten att...

...vi är 250 medarbetare på Fora
...våra kunder är 232 000 företag och deras anställda
...Fora bildades 1997 men uppdraget startade långt innan det
...vi sitter i miljöcerifierade och moderna lokaler mitt i stockholm
...vi administrerar 4,7 miljoner individers kollektiv­avtalade försäkringar
...vi i genomsnitt har 7,4 års anställnings­tid
...vi mäter och följer upp arbetsmiljö, engagemang och ledarskap regelbundet