Kundservice

I den här sektionen hittar du e-tjänster, blanketter, villkor, broschyrer och instruktioner på ett samlat ställe.

Logga in på Mina sidor

Välj sektion att logga in på:

Privat

Företag  
 - Rapportera eller justera löner för 2023
 - Instruktioner månadsrapportering

ESA

Jobba på Fora

Vi som arbetar på Fora gör skillnad för våra kunder när vi omsätter kunskap till kundnytta och skapar trygghet inom arbetslivet för många idag och imorgon.

På Fora får vi energi och glädje av att jobba tillsammans för att hjälpa våra kunder. Vi arbetar i moderna, aktivitetsbaserade lokaler mitt i Stockholm och självklart omfattas alla av kollektiv­avtal.

Lediga tjänster

Lediga tjänster annonseras via Jobylon.

Möt våra medarbetare

Josefine hjälper kollegorna att göra arbetsdagen effektivare

Josefine Bergman Heineman är en av de som driver arbetet med att strukturera Foras dokumenthantering. Det är ett omfattande arbete som kräver såväl drivkraft som entusiasm, något Josefine har gott om.

Hanna jobbar ständigt med förändringar

Förändringar är det bästa Hanna Bergsman vet. Därför trivs hon också väldigt bra som verksamhetsspecialist och införandeansvarig på Kundservice processutveckling. Fora är mitt i en förändringsresa med mycket utveckling och förändring av verksamhetens arbetsprocesser. Och det är här Hanna kommer in.

Afshin är dörröppnare och problemlösare för sitt team

Som gruppchef på avdelning It Leverans jobbar Afshin Mohammadi tillsammans med sitt team mitt i Foras pågående förändringsresa. Uppdraget är att förenkla och digitalisera Foras erbjudande och tjänster.

Afshin Mohammadi