Byt sektion
Kundservice

I den här sektionen hittar du e-tjänster, blanketter, villkor, broschyrer och instruktioner på ett samlat ställe.

Logga in på Mina sidor

Välj sektion att logga in på:

Privat

Företag

ESA

Du är på Om Fora
Nedan kan du välja att gå till en annan del av fora.se
Close

Trygghet genom jobbet

Kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar

Företag

Information, blanketter och tjänster skiljer sig åt för olika typer av företag.
Välj vilken typ av företag du företräder

Aktuellt på Fora

Aktuellt

Utbetalning AGS

4 oktober 2021

Afa Sjukförsäkring har beslutat att utbetala konsolideringsmedel som finns inom Avtalsgruppsjukförsäkring, AGS. Utbetalningen görs till företag som hade ett gällande försäkringsavtal den 15 december 2020 samt tidigare fått återbetalning av AGS-premier för åren 2004-2008.

Kundservice

I Foras kundservicesektion hittar du bland annat blanketter, instruktioner, vanliga frågor och kontaktvägar.

Information med anledning av Coronaviruset

Vi får många frågor med anledning av Coronaviruset och har samlat den viktigaste informationen. Hittar du inte svar på dina frågor där, kan du vända dig till Foras kundservice.

Om Fora

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden. Vi finns för att erbjuda enkla och kostnadseffektiva lösningar som förenklar vardagen för uppdragsgivare, företag och anställda.

Fora välkomnar fler IT-talanger

19 november 2021

Fora går nu från att vara ett traditionellt administrationsbolag till att bli ett modernt digitalt serviceföretag. Det nya moderna IT-landskapet stöttar internt och möjliggör utvecklingen av nya digitala tjänster och kanaler anpassade till kundernas behov och förväntan på service.  

Tomas Eriksson är avdelningschef på IT Leverans på Fora och han välkomnar nya talanger inom systemutveckling:

- Vi har påbörjat en unik resa där vi bygger nytt från grunden - verksamhetsutveckling, IT-integration, webbaserad utveckling, automatisering - hos oss händer allt. Det är extra stort fokus på utveckling och att öka automatisering av tester och leveranser, säger Tomas.

Systemutvecklare-sökes_tomas-eriksson.png
Lena Björketun och Tomas Eriksson

Fora jobbar med agil processutveckling i team där alla har stort eget ansvar och arbetar tillsammans för att de gemensamma målen. Målet för teamen är att kunna leverera från ax till limpa och ta sig mot ett landskap där utvecklingen går mot högre grad av devops och kontinuerlig integration och leverans (CI/CD). En omfattande flexibilitet i infrastrukturen har skapats genom att nyttja Microsoft Azures molnplattform.

- För att kunna göra sitt bästa och må bra på en arbetsplats krävs det rätt förutsättningar, och det tycker jag att Fora har. Vi har ett fräscht modernt kontor mitt i stan där alla kan mötas. Vi har en öppen och inkluderande arbetsmiljö som skapar trygghet och det ökar både välmående och egen kreativitet. På IT Leverans är vi ungefär lika många kvinnor som män och det ger en fin dynamik, berättar Tomas.

Är du systemutvecklare, gillar att jobba i agila team, ständig utveckling och vill vara med och påverka så kan du söka jobb på Fora.

Se lediga tjänster på Fora

Korta fakta om Foras avdelning IT Leverans

  • IT Leverans är en av tre avdelningar på Fora IT.
  • Cirka 30 anställda med ungefär lika fördelning mellan kvinnor och män.
  • Sammanlagt 75 personer, anställda och konsulter, arbetar på IT Leverans.

1 december 2021

Kolla försäkringsskyddet om du säsongsjobbar i vinter

Liftskötare, receptionister och kockar är bara några exempel på vinterns säsongsarbeten som fortfarande går att söka. Men glädjen över ett säsongsjobb i vinter kan i stället bli en dyrköpt erfarenhet för den som har glömt att kolla försäkringsskyddet. Är du försäkrad om olyckan är framme? Här är Foras checklista som gör dig lite tryggare inför vinterjobbet.

25 november 2021

Därför ska lönerna rapporteras

I januari varje år behöver Fora få uppgifter om de anställdas slutliga löner för föregående år.

19 november 2021

Fora välkomnar fler IT-talanger

Fora går nu från att vara ett traditionellt administrationsbolag till att bli ett modernt digitalt serviceföretag. Det nya moderna IT-landskapet stöttar internt och möjliggör utvecklingen av nya digitala tjänster och kanaler anpassade till kundernas behov och förväntan på service.  

12 november 2021

Pensionsförvaltarna nöjda med Fora

Pensionsförvaltare inom Avtalspension SAF-LO är till hundra procent nöjda med Fora. Det visar årets kundundersökning, NKI, som genomförs av Nepa Sweden på uppdrag av Fora.  

3 november 2021

Intjänandeåldern sänks ytterligare nästa år

I våras kom Svenskt Näringsliv och LO överens om att sänka åldern för intjänande till Avtalspension SAF-LO från 25 år till 22 år.

av 18
>