Kundservice

I den här sektionen hittar du e-tjänster, blanketter, villkor, broschyrer och instruktioner på ett samlat ställe.

Logga in på Mina sidor

Välj sektion att logga in på:

Privat

Företag

ESA

Fortbildning och självcertifiering viktiga delar i Foras digitala förflyttning

5 april 2023

Sedan tre år har Foras it-avdelningar satsat på fortbildning och certifiering inom Microsoft Azure, en plattform för molnlösningar. Idag har man hela 20 certifieringar inom olika områden.

It-certifiering_750.jpg
Fr vänster: Aku Lindholm, Viktor Marend, Peter Erlandsson, Veroni Bergström, Mattias Casserstedt, Rasmus Österholm

– Vi har ett fantastiskt kompetent it-team på Fora idag, säger Mattias Casserstedt, Head of Cloud på Fora med ansvar att driva molnutvecklingen.

– Certifieringen via Microsofts utbildnings­paket har fungerat väldigt bra. Nu har vi 10 medarbetare som tillsammans har 20 certifieringar inom olika områden. Det skapar ett team med mycket hög kompetens som gör dem till extremt duktiga utförare, kravställare och beställare, säger Mattias.

Fora är mitt i en digital förflyttning och utvecklar helt nya tjänster med molnteknik. Teknikintensiteten är hög och utvecklingen snabb. Att ha flera medarbetare med dokumenterad kunskap inom just molnteknik ger en intern styrka.

– Medarbetarna är vår bästa tillgång. De har med stor entusiasm och driv tagit sig an modellen för egenarbete med krav på certifieringar. Jag är oerhört stolt över dem, säger Mattias.

27 september 2023

Idag firar vi tjänstepensionens dag!

Idag är det Tjänstepensionens dag. Det vill vi fira och påminner om att se till att du har tjänstepension genom din anställning.

29 augusti 2023

Missa inte ersättning - det här behöver du göra

Den här uppmaningen är till arbetsgivare som betalat avgift till TRR, TRS eller TSL för perioden 1 oktober och 31 december 2022 och ännu inte har registrerat något bankkonto eller bankgiro hos Fora för utbetalning.

30 juni 2023

Glad sommar!

Nu är sommaren här och vi på Fora vill tacka alla er som varit i kontakt med oss under våren i olika sammanhang. 

20 juni 2023

Checklista för arbetsgivare inför sommaren

Nu är sommaren här och för många företag innebär det några veckor med lugnare tempo medan det för andra är den mest hektiska tiden på året. Oavsett hur det är på ditt företag så är det några saker som kan vara bra att tänka på. Vi har därför tagit fram en checklista med viktiga punkter inför sommaren.

15 juni 2023

Månadsrapportering av arbetare från och med 2024

Fora går över till månadshantering av de kollektivavtalade försäkringarna. Det innebär månadsvis lönerapportering, fakturering och överföring av pensionspremier till arbetares pensionsbolag. Det är Foras ägare Svenskt Näringsliv och LO som tagit beslutet om övergången till månadshantering.

av 23
>