Kundservice

I den här sektionen hittar du e-tjänster, blanketter, villkor, broschyrer och instruktioner på ett samlat ställe.

Fortbildning och självcertifiering viktiga delar i Foras digitala förflyttning

5 april 2023

Sedan tre år har Foras it-avdelningar satsat på fortbildning och certifiering inom Microsoft Azure, en plattform för molnlösningar. Idag har man hela 20 certifieringar inom olika områden.

It-certifiering_750.jpg
Fr vänster: Aku Lindholm, Viktor Marend, Peter Erlandsson, Veroni Bergström, Mattias Casserstedt, Rasmus Österholm

– Vi har ett fantastiskt kompetent it-team på Fora idag, säger Mattias Casserstedt, Head of Cloud på Fora med ansvar att driva molnutvecklingen.

– Certifieringen via Microsofts utbildnings­paket har fungerat väldigt bra. Nu har vi 10 medarbetare som tillsammans har 20 certifieringar inom olika områden. Det skapar ett team med mycket hög kompetens som gör dem till extremt duktiga utförare, kravställare och beställare, säger Mattias.

Fora är mitt i en digital förflyttning och utvecklar helt nya tjänster med molnteknik. Teknikintensiteten är hög och utvecklingen snabb. Att ha flera medarbetare med dokumenterad kunskap inom just molnteknik ger en intern styrka.

– Medarbetarna är vår bästa tillgång. De har med stor entusiasm och driv tagit sig an modellen för egenarbete med krav på certifieringar. Jag är oerhört stolt över dem, säger Mattias.

26 februari 2024

Tilläggsförsäkringar för tjänstemän upphör vid årsskiftet

Svenskt Näringsliv och LO har beslutat att Försäkring om avgångsbidrag, AGB, och Tjänstegrupplivförsäkring, TGL, för tjänstemän ska upphöra den 31 december 2024. Berörda kunder kommer att få mer information närmare årsskiftet.

14 februari 2024

Ge dig själv omtanke idag

Idag firas alla hjärtans dag och för många har det blivit en tradition att visa extra omtanke till sina nära och kära. Men glöm inte bort att unna dig själv lite omtanke. Du kan till exempel passa på att se över din Avtalspension SAF-LO, den tjänstepension som du får via jobbet.

12 februari 2024

Sänkt premie för Avtalspension SAF-LO

Precis som under föregående år får arbetsgivarna även i år rabatt på premien (priset) för arbetarnas tjänste­pension, Avtals­pension SAF-LO.

31 januari 2024

Större möjlighet till avkastning på tjänstepensionen

I år sker förbättringar för dig som är arbetare och tjänar in pengar till tjänstepension Avtalspension SAF-LO. 

16 januari 2024

Fotbollsklubb först med att lämna in sin sista årslönerapport

Rapporteringen av slutliga löner för 2023 pågår nu för fullt. Foras e-tjänst för rapportering är öppen mellan den 2 och 31 januari och i år var Högaborgs Bollklubb först att lämna in sin lönerapportering. Redan klockan 03.30 på morgonen den 2 januari var den inskickad.

av 26
>