Kundservice

I den här sektionen hittar du e-tjänster, blanketter, villkor, broschyrer och instruktioner på ett samlat ställe.

Olgas resa från hovmästare till systemutvecklare på Fora

7 maj 2024

Mycket eget driv och intensiva studier tog Olga Korobeinik till ett nytt kapitel i yrkeslivet. Hon lämnade restaurangbranschen och började arbeta som systemutvecklare på Fora. ”Det bästa valet jag har gjort”, säger hon själv. Här berättar hon mer om den prestigelösa kulturen, Foras viktiga uppdrag och en spännande digital transformation. Kanske är Fora en plats för dig?

Olga_750.jpg

Söker du ett nytt karriäräventyr? Välkommen att söka tjänsterna som systemutvecklare inom Salesforce Service Cloud och Marketing Cloud.
Läs mer och ansök här

Olga fick en oväntad karriärväg

Efter flera år i restaurangbranschen, bland annat som hovmästare och sommelier, sadlade Olga Korobeinik om. Kärleken till vin har blivit en hobby istället för en del av jobbet. Efter studier, föräldraledighet och ytterligare studier i en ny riktning – Javaprogrammering via Academic Work - började Olga 2019 som systemutvecklare på Foras IT-avdelning, där hon trivs väldigt bra. Numera är hon även teknisk projektledare för två projekt, där hon fokuserar på att förbättra samarbetet mellan verksamheten och kundservice med hjälp av plattformen Salesforce.

Arbetskultur och värderingar

Att arbeta på ett företag som inte är vinstdrivande påverkar arbetsklimatet på ett positivt sätt, menar hon.

– Jag upplever att det är annorlunda jämfört med andra företag där jag har arbetat. Här mäts inte vinsten i kronor och ören utan i den nytta vi skapar för kunderna. Jag uppskattar verkligen det perspektivet, förklarar Olga.

Flexibilitet och förtroende kantar resan

För Olga var Fora okänt i början, hon lockades av den digitala transformationen och att jobba i en teknisk miljö i framkant.

– Det roligaste är att få bidra till att skapa och se vilket värde det ger till slutanvändaren eller kunden, säger Olga.

Olgas egen Fora-resa präglas av flexibilitet och förtroende, möjligheten att utvecklas och prova på. 

– Så länge du har ambition och vill prova på, får du nästan alltid göra det. Möjligheterna är oändliga, om man visar att man vill, avslutar Olga.

Ett viktigt uppdrag

Olga tycker det märks i det dagliga arbetet att Fora har ett viktigt uppdrag.

– Det vi gör påverkar väldigt många människor, och det är häftigt att vara en del av det, säger Olga.

Hon tar införandet av månads­rapportering som ett exempel på en revolutionerande förändring som gör skillnad här och nu, men också för framtida generationer.

Samarbete utan gränser

På Fora är prestigelöst samarbete en viktig del av kulturen.

– Oavsett befattning eller avdelning handlar det om att göra det bästa för vår kund. Aldrig tidigare har jag varit med om ett så prestigelöst sätt att ta sig an uppgifter och projekt, tillägger Olga.

Tre saker Olga uppskattar med sitt team

  • Prestigelösa
  • Lösningsfokuserade
  • En härlig balans mellan anställda och konsulter

Varför Fora?

Olga listar tre anledningar till att du som systemutvecklare ska söka dig till oss på Fora:

  • Vi är mitt i en digitaliseringsprocess där vi byter i princip hela vårt systemlandskap. Du får möjlighet att jobba med det senaste vad gäller system och verktyg och vara med och skapa det "nya" Fora.
  • Hos oss ta lärandet aldrig slut och vi strävar alltid efter medarbetarnas bästa.
  • Vi sitter i nya moderna lokaler på Sveavägen 44 och man kan alltid välja att växla mellan att jobba på kontoret och att arbeta hemifrån.

Vi söker just nu systemutvecklare inom Salesforce Service Cloud och Marketing Cloud.
Läs mer och ansök här

18 juni 2024

Semester och paus - kanske bästa tiden att se över sina trygghetsförsäkringar

Juli och första delen av augusti är den vanligaste perioden för svenskarnas sommarsemester. Då tar vi en längre paus från jobbet och förhoppningsvis infinner sig semesterlugnet. Kanske är det bästa tiden att se över sina trygghetsförsäkringar?

23 maj 2024

Gemensam bolagsstruktur banar väg för varumärket Avtalat

Svenskt Näringsliv, LO och PTK har enats om nästa steg för varumärket Avtalat och en framtida bolagsstruktur för valcentralerna Fora och Collectum samt informationsbolaget Kollektivavtalsinformation. Det här innebär att all operativ verksamhet i huvudsak samlas i ett och samma bolag, till exempel IT och kundservice. 

7 maj 2024

Olgas resa från hovmästare till systemutvecklare på Fora

Mycket eget driv och intensiva studier tog Olga Korobeinik till ett nytt kapitel i yrkeslivet. Hon lämnade restaurangbranschen och började arbeta som systemutvecklare på Fora. ”Det bästa valet jag har gjort”, säger hon själv. Här berättar hon mer om den prestigelösa kulturen, Foras viktiga uppdrag och en spännande digital transformation. Kanske är Fora en plats för dig?

3 maj 2024

Pilotkunder värdefull hjälp i övergången till månadsrapportering

Att involvera kunder i en pilot i ett tidigt skede var en viktig del i Foras arbete med övergången till månadsvis rapportering av arbetares löner. Ambitionen med en pilot var att dra viktiga lärdomar på vägen mot lansering av månadsrapportering av arbetare. Två av pilotkunderna berättar här om sina erfarenheter.

28 april 2024

Idag är det extra fokus på arbetsmiljön

I dag, den 28 april, är det FN:s internationella arbetsmiljödag, ”World Day for Safety and Health at Work”. En årlig världsomfattande kampanj för att främja ett säkert, hälsosamt och hållbart arbete. Arbetsmiljöfrågor är självklart lika viktiga alla dagar, så för att ändå uppmärksamma arbetsmiljön lite extra idag passar vi på att lyfta Foras duktiga arbetsmiljöombud.

av 39
>