Kundservice

I den här sektionen hittar du e-tjänster, blanketter, villkor, broschyrer och instruktioner på ett samlat ställe.

Driftmeddelande

Just nu får många e-postmeddelande om att det finns avvikelser att rätta i en lönerapport. Om du redan har rättat avvikelser kan du bortse från meddelandet.

Logga in på Mina sidor

Välj sektion att logga in på:

Privat

Företag  
 - Rapportera eller justera löner för 2023
 - Instruktioner månadsrapportering

ESA

Hotel Tylösand gör sig redo

20 december 2023

Jonas Karlén är vd för Hotel Tylösand i Halmstad och han ser med tillförsikt fram emot övergången till månads­rapportering.

Hotel Tylösand_750.jpg

Hotel Tylösand är kanske mest känt för sin verksamhet under sommaren, men även på vintern är det full aktivitet med konferenser, julbord och helgunderhållning. Jonas Karlén är vd för Hotel Tylösand och han ser med tillförsikt fram emot övergången till månads­rapportering.

– Månads­rapportering blir fantastiskt för personalen som får en snabbare avkastning på intjänade pengar. För oss som företag blir vår rapportering bättre eftersom vi gör korrekta månadsbokslut för varje månad. Med månads­rapportering av lönerna får vi en exakt summa mot att vi tidigare har gjort en estimerad kostnad, säger Jonas Karlén.

För att förbereda organisationen inför övergången till månads­rapportering har löne­avdelningen sedan tidigt i höstas fört en dialog med leverantören av lönesystemet. Dessutom deltar man på Foras öppna webbinarier.

– Det är också mitt råd till andra. Prata med din systemleverantör och delta på Foras webbinarier, säger Jonas Karlén.

23 april 2024

Nu skickar Fora pensionsbesked till tre miljoner personer

I början av april startade Fora utskicket av det årliga pensionsbeskedet till alla som genom sin anställning någon gång tjänat in pengar till sin tjänstepension Avtalspension SAF-LO. Sammanlagt får cirka tre miljoner personer pensionsbesked från Fora.

5 april 2024

Dags att rapportera till Företagares egen försäkring

Om du inte redan har gjort det är det nu dags för dig som tecknat Avtals­pension SAF-LO genom Företagares egen försäkring att rapportera slutlig inkomst för 2023.

2 april 2024

Charlotte Dettner tar över rollen som Foras kundservicechef 

Charlotte Dettner har tillträtt tjänsten som Foras kundservicechef och lämnat sin roll som operativ chef på kundservice. I sin nya roll får Charlotte det yttersta ansvaret för område kundservice och den fortsatta utvecklingen framåt.

2 april 2024

En varm arbetsplats med tech i framkant

Som Cloud Engineer/Architect på Fora är Sebastian Claesson centralt involverad i att forma företagets it-infrastruktur i molnet, i Azure-miljö. Nu ska teamet utökas med ytterligare en Cloud Engineer. Här delar Sebastian sina erfarenheter om en vardag fylld av tekniska utmaningar och en stöttande arbetskultur.

20 mars 2024

Första månadsrapporteringen fungerade klockrent

Telos Telemontage är ett av de företag som för första gången har månadsrapporterat lönerna för sina arbetare. Enligt Carina Berg, löneansvarig, gick det bra, mycket tack vare tillgången till Foras inspelade webbinarier om övergången till månadshantering.

av 38
>