Kundservice

I den här sektionen hittar du e-tjänster, blanketter, villkor, broschyrer och instruktioner på ett samlat ställe.

Logga in på Mina sidor för att:

  • Rapportera löner och se tidigare lämnade rapporter
  • Se företagets fakturor och saldon
  • Lägga upp fler administratörer

Tips!
 - Rapportera eller justera löner för 2023
 - Instruktioner månadsrapportering

Information

Viktig information: Mina sidor kommer under perioden torsdagen den 7 mars kl 17.00 till tisdagen den 12 mars kl 08.00 vara stängda för en större, planerad driftssättning.
Det innebär att du som kund till exempel inte kan månadsrapportera eller använda andra e-tjänster under de här dagarna.

Webbinarier

Månadsrapportering

Vi erbjuder öppna webbinarier om vad övergången till månads­rapportering innebär och hur man som arbetsgivare kan förbereda sig. Du har också möjlighet att ställa frågor. Webbinarierna är ca 30 minuter.

Aktuella webbinarier

Webbinarium tema 4: Lär dig mer om den nya månadsfakturanwebbinarium 4.PNGFokus på de nya faktureringsrutinerna, månadsfakturan och specifikationen. Passar dig som vill fräscha upp dina kunskaper eller om du är ekonomiansvarig på företaget och inte deltagit i tidigare webbinarium.


Tema: Snabb introduktion till månads­rapportering
Om du har missat höstens och vinterns webbinarium med olika teman kan du anmäla dig till den här snabba introduktionen. Det här webbinariet summerar de tidigare webbinarierna så att du får koll på den nya upp­märkningen och månads­­rapporteringen.


Tidigare webbinarier

 När ett tema är avslutat finns möjlighet att se dem inspelade.
Presentation finns att ladda ner.

Webbinarium tema 3: Lär dig mer om månads­rapportering av lönerwebbinarium 3.PNGI det här webbinariet fokuserar vi på löne­­rapporteringen, bland annat nya regelverket ”lön hänförlig till annan månad” och den månadsvisa beräkningen av arbetarnas pensions­premier. Du får också en översikt av de viktigaste skillnaderna jämfört med årlig löne­­rapportering.


Webbinarium tema 2: Lär dig mer om upp­märkning av anställda

2 webbinarium tema 2.PNGGer mer djuplodande kunskap i den nya upp­märkningen. Hur gör man, vilken upp­märkning ska väljas om det finns flera alternativ. Vi går också igenom ett antal scenarios.   Vi arrangerar samma webbinarium på flera olika dagar och tider.


Webbinarium tema 1: Fora går över till månads­­rapportering1-webbinarium-tema1.PNGGer en grundläggande genomgång av den stegvisa övergången mellan års- och månadshantering av de kollektiv­avtalade försäkringarna.

Se till att vi har din e-postadress

Vi skickar ut information om webbinarium via e-post till ert företags huvud­­administratör. Vi försöker vara så specifika vi kan så att du bjuds in till ett webbinarium som kan passa just ditt företag. Se därför till att e-postadressen till huvud­­administratören är gällande och att e-post från oss inte hamnar i skräpposten. Om huvudadministatör saknas, så anmäler du det enkelt via e-tjänst.

Tolv är bättre än en

Tolv löne­rapporter om året ger arbetarna större möjlighet till avkastning på tjänste­­pensionen. Du som arbetsgivare får också en faktura med verklig kostnad varje månad.